GÓLYANAP
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szociális Gondozó és Ápolóképző Szakiskola
2016. július 22.

Gólyanap egy élőbb közösségért

 

Hagyományteremtő szándékkal szervezzük meg idén első alkalommal iskolánk „Gólyanapját”. Az egynapos „minitábor” célja egyértelmű. Az újonnan belépő tanulókat bevonni az iskola közegébe, szellemiségébe. Az egyik legfontosabb, hogy a szeptemberi évkezdéskor a gólyák már ne egyedülállóként tekintsenek magukra egy idegen közegben, hanem várják, hogy viszont láthassák új ismerőseiket, és minél hamarabb integrálódjanak az iskola eleve befogadó közegébe.

Első gólyanapunkat a Római parton szervezzük, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csónakházában. A játékok és az ismerkedés mellett bográcsozás is lesz a programban.

Az augusztus 25-én, 9 órára tervezett alkalom nem csak arra kiváló, hogy a leendő diákok sok mindent megtudjanak új iskolájukról, de egy kicsit betekinthetnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hatalmas családjába, annak szerteágazó munkájába is. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a MMSZ hatalmas távlatokat nyithat a szociálisan érzékeny és elkötelezett, embertársaikért tenni akaró fiatalok előtt.

Az eseményre minden kedves leendő diákot szeretettel várunk!

« Vissza
MMSZ Iskola Alapítvány  |  2018 Minden jog fenntartva  |